Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SAŁATKA Z FETĄ, CZERWONĄ CEBULĄ I KUKURYDZĄ

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Sałatka

sałata lodowa 1/2
kukurydza w puszce 4 łyżki
cebula czerwona 1/2 średniej
ser feta 80 g

Sos

jogurt naturalny 2 łyżki
Sos sałatkowy czosnkowy cezar Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: SAŁATKA Z FETĄ, CZERWONĄ CEBULĄ I KUKURYDZĄ

Sałatę myję, osuszam i siekam.
Kukurydzę osączam z zalewy, cebulę drobno siekam, fetę kroję w kostkę.
Śmietanę mieszam z mieszanką przypraw (sos czosnkowy Cezar).
Wszystkie składniki przekładam do miski, łączę z sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak