Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SAŁATKA ZIEMNIACZANA Z CZERWONĄ CEBULĄ I OGÓRKIEM KISZONYM

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki 8 średnich
cebula większa
ogórek kiszony 2 duże
koperek pęczek
sól i pieprz
czosnek ząbek
jogurt naturalny 2 łyżki
majonez 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: SAŁATKA ZIEMNIACZANA Z CZERWONĄ CEBULĄ I OGÓRKIEM KISZONYM

Ziemniaki gotuję w mundurkach w osolonej wodzie. Obieram, kroję w średniej wielkości kostkę.
Cebulę kroję w drobną kostkę, koperek oraz czosnek siekam.
Ogórki kiszone obieram ze skóry, kroję w kostkę.
Warzywa przekładam do miski, mieszam z jogurtem i majonezem, doprawiam do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak