Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z tuńczykiem i korniszonem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 szt
tuńczyk w sosie własnym
korniszony 2 szt
majonez 1 łyżka
cebula
sól i pieprz
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z tuńczykiem i korniszonem

Jajka ugotować, ostudzić i drobno pokroić. Cebulę i ogórki bardzo drobno posiekać. Tuńczyka odsączyć z sosu. Do miski włożyć siekane jaja,tuńczyka, ogórki i cebulkę, dodać majonez, natkę i przyprawy. Wszystko bardzo dokładnie wymieszać. Podawać z pieczywem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak