Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na zimno z truskawkami i brzoskwiniami
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
herbatniki | 300 g |
masło | 150 g |
brzoskwinie w puszce | 1 1/2 puszki |
żelatyna deserowa | 35 g |
wrzątek | 50 ml |
ser biały | 650 g |
cukier puder | 80 g |
śmietana 30% | 330 ml |
żelatyna deserowa | 30 g |
wrzątek | 75 ml |
mrożone truskawki | 570 g |
żelatyna deserowa | 30 g |
cukier drobny | 100 g |
wrzątek | 50 ml |
śmietana 30% | 200 ml |
cukier puder | 1 łyżka |
kropelki czekoladowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: