Zupa Z Serków Topionych

Zupa Z Serków Topionych

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • porcja rosołowa

    1 sztuka
  • kostak rosołowa warzywna

    1
  • sól

  • przyprawa uniwersalna

  • zielona pietruszka

  • śmietana 18 proc

    2 łyżeczki
  • serek topiony

    2 szt. (śmietankowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Gotujemy porcję rosołową z kostką warzywną i wegettą.Warzywa kroimy w kostkę dodajemy do wody i gotujemy do miękkości.Pod koniec gotowania dodajemy roztopiony serek ( wczesniej zalewamy go wrzącą wodą w misce i czekamy jak się roztopi ) podbijamy smietaną.I gotowe:) Posypujemy zieloną pietruszka drobno posiekaną
Smaczna zupka o smaku śmietankowym:)

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Psycholcia

30.08.2010 11:54
A i jeszcze jedno ja gotuje osobno makaron i podeje z makaronem:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat