Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa Z Serków Topionych

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

porcja rosołowa 1 sztuka
kostak rosołowa warzywna 1
sól
przyprawa uniwersalna
zielona pietruszka
śmietana 18 proc 2 łyżeczki
serek topiony 2 szt. (śmietankowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa Z Serków Topionych

Gotujemy porcję rosołową z kostką warzywną i wegettą.Warzywa kroimy w kostkę dodajemy do wody i gotujemy do miękkości.Pod koniec gotowania dodajemy roztopiony serek ( wczesniej zalewamy go wrzącą wodą w misce i czekamy jak się roztopi ) podbijamy smietaną.I gotowe:) Posypujemy zieloną pietruszka drobno posiekaną
Smaczna zupka o smaku śmietankowym:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Psycholcia 30.08.2010 11:54
A i jeszcze jedno ja gotuje osobno makaron i podeje z makaronem:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak