Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KOLOROWA SURÓWKA.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt.
ogórek zielony 4 szt.
ogórek kiszony 4 szt.
pomidory 4 szt.
groszek konserwowy 1 pusz.
Szczypiorek cienki 1 pęczek
sos do sałatek 1-2 torebki
olej
cebula 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: KOLOROWA SURÓWKA.

Kapustę oczyścić, poszatkować.
Ogórki obrać, pokroić w cienkie plasterki, kiszone też.
Pomidory umyć, pokroić w niewielkie cząstki.
Cebulę obrać, pokroić w piórka.
Groszek odsączyć z zalewy.Tak przygotowane warzywa połączyć delikatnie w misce.
Sos sałatkowy zrobić wedle przepisu na torebce lub użyć swoich ulubionych ziół.Przemiszać, dodać olej - raz jeszcze wymieszać delikatnie.Posypać szypiorem.
(można dodać koperek lub natkę).
Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta40 31.07.2011 16:25
jak pięknie udekorowana
rosik93 21.04.2011 23:57
Pycha
kasiurek 02.03.2011 15:43
zdrowa i za pewne pyszna:))
Izabela28 02.03.2011 13:08
Super;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak