Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki curry z mięsem wołowym i szpinakiem
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
mąka pszenna | 2 szklanki |
jaja | 2 szt |
mleko | 2 szklanki |
woda gazowana | 1 1/2 szklanki |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2/3 łyżeczki |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 2/3 łyżeczki |
mięso wołowe | 500 g |
olej | 2 łyżki |
przyprawa gyros | 2/3 łyżeczki |
Kucharek przyprawa do potraw | 1/2 łyżeczki |
szpinak świeży | 100 g |
mozzarella w kulce | 150 g |
sos czosnkowy | |
kukurydza w puszce | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: