Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem z cebuli na rosole

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Rosół

mięso wołowe 600 g
marchew 1 szt
pietruszka 1 szt
seler 1/4 szt
por 1/3 szt
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
pieprz do smaku
kapusta włoska plaster

Dodatkowo

cebula 3-4 szt
masło 1 łyżka
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Krem z cebuli na rosole

Kroki postępowania

1
Z mięsa wołowego i warzyw ugotować rosół, doprawić.
Krok 1 - Krem z cebuli na rosole foto
2
Cebulę skroić w pióra i usmażyć na maśle.
Krok 2 - Krem z cebuli na rosole foto
3
Mięso obrać i wraz z warzywami, w tym z cebulą, zmiksować na gładki krem.
Krok 3 - Krem z cebuli na rosole foto
4
Podawać z ulubionymi dodatkami. Na wierzch zmielić pieprz kolorowy.
SMACZNEGO!
Krok 4 - Krem z cebuli na rosole foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka17
Jagódka17 29.11.2017 17:01
Wygląda bardzo smacznie
Bernadeta1 28.11.2017 20:36
Na pewno pyszna zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak