Sposób przygotowania

Śmietankę i mleko podgrzać, dorzucić do nich czekoladę połamaną na kostki, cukier z prawdziwą wanilią i chili. Zagotować do momentu rozpuszczenia czekolady. Rozlać do kubków i na wierzchu ułożyć pianki. Posypać cynamonem mielonym lub czekoladą startą na tarce.

Porada autora

Nie zapomnij o aromatycznych przyprawach, które sprawią, że tradycyjna gorąca czekolada będzie smakować naprawdę wyjątkowo!

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    Bożena Matuszczyk

    Bardzo smakowita czekolada , która zaskoczy swoim smakiem domowników.;) .;)
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    Aż chciałoby się jej napić :)
  • 0
    5
    Opublikowano

    Jagódka17

    To coś dla mnie...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !