Składniki:
kasztany jadalne | miąższ 200g |
jajko | 1 duże |
cukier | 1 szkl. |
olej z orzechów włoskich | 220-230 ml |
proszek do pieczenia | pełna łyżeczka |
mąka tortowa | 2,5 szkl. |
aromat | |
sól | duża szczypta |
kasztany jadalne | miąższ 200g |
jajko | 1 duże |
cukier | 1 szkl. |
olej z orzechów włoskich | 220-230 ml |
proszek do pieczenia | pełna łyżeczka |
mąka tortowa | 2,5 szkl. |
aromat | |
sól | duża szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: