Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VII: Schab wieprzowy z aromatycznymi dodatkami, odc. 35
Kroki postępowania
Cebulę kroimy w drobną kostkę, podsmażamy w rondlu z odrobiną oleju. Dodajemy białe wino, śmietanę oraz 3 łyżki musztardy.
schab wieprzowy | 600 g |
marchewka | 2 szt. |
pietruszka | 1 szt. |
cebula | 2 szt. |
ziemniaki | 5 szt. (średnie) |
białe wino | 40 ml |
śmietana 30% | 400 ml |
olej rzepakowy do smażenia | |
Musztarda francuska Prymat |
Imbir mielony Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Kolendra cała Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: