Składniki:
mąka pszenna | 400-450 g |
cukier | 1/2 szkl. |
Soda oczyszczona Prymat | mała łyżeczka |
budyń waniliowy | 1 op. |
kwaśna śmietana | gęsta 3-4 łyżki |
smalec | 150 g |
dynia | Hokkaido 1/2 szkl. |
skórka pomarańczowa | otarta do smaku |
jajko |
mąka pszenna | 400-450 g |
cukier | 1/2 szkl. |
Soda oczyszczona Prymat | mała łyżeczka |
budyń waniliowy | 1 op. |
kwaśna śmietana | gęsta 3-4 łyżki |
smalec | 150 g |
dynia | Hokkaido 1/2 szkl. |
skórka pomarańczowa | otarta do smaku |
jajko |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: