Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

TĘCZOWA PIANKA

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko skondensowane niesłodzone 1 PUSZKA
galaretki 3 SZT

Przepis i sposób przygotowania na: TĘCZOWA PIANKA

MLEKO DZIELIMY NA 3 CZĘŚCI, CHŁODZIMY JE W LODÓWCE, W MIĘDZYCZASIE ROBIMY GALARETKI, 3 RÓŻNE SMAKI I KOLORY, KAŻDĄ OSOBNO WEDLE PRZEPISU NA OPAKOWANIU, PIERWSZĄ CZĘŚĆ SCHŁODZONEGO MLEKA UBIJAMY MIKSEREM PRZEZ 15-20 SEKUND, DODAJEMY SCHŁODZONĄ ALE NIE STĘŻAŁĄ GALARETKĘ, MIESZAMY RAZEM I WYLEWAMY DO TORTOWNICY, WKŁADAMY NA CHWILĘ DO LODÓWKI BY MASA STĘŻAŁĄ, CZYNNOŚCI TE POWTARZAMY.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 30.08.2010 08:21
w sam raz na ucztę dla dzieci

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak