Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tuńczykowe łódeczki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 1
chrzan ze słoika 2 łyżki
majonez
natka pietruszki
sól
jajko ugotowane na twardo 8

Przepis i sposób przygotowania na: Tuńczykowe łódeczki

jaka gotujemy na twardo i przekrawamy na pół, wyciagamy z nich żółtka. Zółtka oraz cebulke przecieramy na tarce z drobnymi oczkami na papke, dodajemy rozdrobionego tunczyka, chrzan, sól i troszke majonezu. Kiedy powstaje jednolity farsz nakładamy go do białek, w miejscach z wyjętych żółtek. dekorujemy odrobina majonezu i np natką pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jeanette_v 09.06.2012 10:12
Super!. Rewelacja.
Kuchareczka2 05.06.2012 09:44
pysznosci
Mati13 22.01.2011 12:18
ciekawy przepis:)
Mariusz17 02.01.2011 14:29
fajny pomysł na jajka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak