Składniki:
0,5 kg miąższu z dyni | |
1 litr bulionu warzywnego | |
1 cebula | |
3 ząbki czosnku | |
pół łyżeczki chili w proszku | |
sok z 1 cytryny | |
oliwa | |
szczypta szafranu | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
cukier | |
sól | |
pieczywo na grzanki |
0,5 kg miąższu z dyni | |
1 litr bulionu warzywnego | |
1 cebula | |
3 ząbki czosnku | |
pół łyżeczki chili w proszku | |
sok z 1 cytryny | |
oliwa | |
szczypta szafranu | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
cukier | |
sól | |
pieczywo na grzanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: