Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na zimno z jabłkami
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
herbatniki | 230 g |
masło | 150 g |
czekolada gorzka | 70 g |
jabłka | 1000 g |
cukier brązowy | 4 łyżki |
woda | 2-3 łyżki |
galaretka pomarańczowa | 1 szt |
wrzątek | 100 ml |
ser biały | 550 g |
cukier puder | 2 łyżki |
śmietana 30% | 200 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
wrzątek | 50 ml |
serek homogenizowany waniliowy | 140 g |
jabłko | 1 szt |
mięta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: