Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wiosenny ryż

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1 szklanka
szpinak świeży
koper świeży
natka pietruszki
sól
żółty ser starty 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: wiosenny ryż

1. ryż gotujemy z dodatkiem soli i kurkumy,
2. szpinak myjemy i gotujemy w osolonej wodzie przez 5 min, odcedzamy,
3. do ryżu dodajemy szpinak, ser, posiekany koperek i natkę pietruszki,
4. chwilę podgrzewamy mieszając,
5. podawać z pieczonym kurczakiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 02.09.2013 15:24
wygląda apetycznie
Jolanta40 29.01.2012 18:13
fajny kolor
Dorota76 28.02.2011 19:54
rewelacyjne połączenie kolorów i smaków
Izabela/bella81 12.01.2011 11:06
Nawet na miniaturce która mi się wyświetliła po prawej stronie ( \"Przepisy ulubionych osób\") potrawa wyglądała bardzo apetycznie:)
cukiereczek 18.09.2010 08:29
zdjęcie prawdziwie wiosenne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak