Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekana kiełbasa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa 3 pętka
ogórki konserwowe ok 3 szt
papryka 1/2 szt mniejszej
ser żółty w plastrach
chleb kromki
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekana kiełbasa

Natłuszczamy naczynie żaroodporne i układamy małe kromki chleba. Kiełbasę kroimy na pół albo potrzebne nam kawałki. Ogórki i paprykę kroimy w słupki.
Do każdego kawałka kiełbasy dokładamy paprykę i ogórki, i zawijamy plastrem sera(czy też dwoma ).
Każdą paczuszkę układamy na kromce chleba i zapiekamy w nagrzanym piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

katarzynka455 04.10.2017 09:41
dziękuję Bożenko:)
Bożena Matuszczyk 05.09.2017 22:01
Pysznie , apetycznie i kusząco;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak