Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 szt
seler konserwowy 1 słoik
ananas w puszce 6 plastrów
sok z cytryny do smaku
majonez 2-3 łyżki
pieprz do smaku
sól do smaku

Porada

Kapusta była dość mała, a majonezu należy dać tyle, by surówka nie była za sucha ;)

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę zetrzeć na drobnych oczkach, dodać odcedzony i pokrojony seler oraz odcedzone i pokrojone w kostkę ananasy. Doprawić do smaku i całość połączyć z majonezem.
Smacznego!.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jejkuchnia 06.09.2017 12:54
Jedna z moich ulubionych. :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak