Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowo-kukurydziany rosołek

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z kurczaka 1 sztuka
kukurydza 1 puszka
Przyprawa curry orientalna Prymat 1 łyżeczka
sól
bulion warzywny 1,5 l

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowo-kukurydziany rosołek

Filet z kurczaka bardzo drobno kroimy i gotujemy w bulionie. Dodajemy kukurydzę z puszki razem z jej sosem. Gotujemy. Pod koniec dodajemy curry, solimy. Podajemy np,. z ryżem (najlepsza z ryżem :) )

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak