Gęsia okrasa

Gęsia okrasa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z gęsi

    1 sztuka
  • cebula

    1 sztuka
  • ogórki kwaszone

    4 posiekane
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pierś pokroić na drobne kawałki, dodać do niej wszystkie przyprawy i całość dokładnie wymieszać. Zemleć dwa razy za pomocą maszynki do mięsa i dokładnie wymieszać po raz drugi.
Podawać z surową cebulą i ogórkami kwaszonymi.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Motorek

28.02.2014 16:13
bardzo dobra

IKrakowianka

29.08.2012 22:36
super

moni0212

28.08.2012 23:45
ciekawe

Katarzyna/kate1980

28.03.2012 20:17
fajna nazwa

kielcok1

12.12.2011 16:22
o jest dosyć ciekawe

rakow2

05.05.2011 19:07
ciekawe

pioge7

07.03.2011 18:26
dobre

gosia47-47

26.02.2011 21:09
ekstra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat