Pierś gotowana

Pierś gotowana

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka duża

  • marchewka

    2 szt
  • pietruszka

    1 szt
  • seler kawałek

  • pieprz

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Warzywa umyć, obrać, włożyć do garnka i gotować. Przed końcem gotowania dodać pierś z kurczaka. Gotować aż pierś będzie miękka, dodać sól i pieprz. Gotową pierś wyjąć z rosołu. Podawać z ziemniakami.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

SyMiki

17.12.2011 16:05
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat