Składniki:
2 pomidory | |
2 ogórki gruntowe | |
1 czerwona cebula | |
1 świeża chili (lub więcej) | |
1 ząbek czosnku | |
pół pęczka natki pietruszki | |
sok z połowy cytryny | |
2 łyżki oliwy extra virgin | |
sól | |
pieprz |
2 pomidory | |
2 ogórki gruntowe | |
1 czerwona cebula | |
1 świeża chili (lub więcej) | |
1 ząbek czosnku | |
pół pęczka natki pietruszki | |
sok z połowy cytryny | |
2 łyżki oliwy extra virgin | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: