Przepis i sposób przygotowania na: Tagliatelle z mięsem i warzywami
Kroki postępowania
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu, odcedzić, wyłożyć na talerze. Dodać porcję mięsa z warzywami, podawać.
ćwiartki z kurczaka | 2 szt |
marchewka | 1 szt |
kapusta biała | 1/2 kg |
cukinia żółta | 1 szt |
cukinia | 1 szt zielona |
cebula | 1 szt |
olej | 2 łyżki |
sól i pieprz | do smaku |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | do smaku |
makaron grube wstążki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: