Składniki:
główka kapusty pekińskiej | |
2 marchewki | |
cebula duża | |
2 ząbki czosnku | |
150 ml wody 150 ml passaty pomidorowej | |
1 liść laurowy | |
2 ziarna ziela angielskiego | |
szczypta mielonej ostrej papryki (lub więcej) | |
pieprz | |
sól | |
olej rzepakowy |
główka kapusty pekińskiej | |
2 marchewki | |
cebula duża | |
2 ząbki czosnku | |
150 ml wody 150 ml passaty pomidorowej | |
1 liść laurowy | |
2 ziarna ziela angielskiego | |
szczypta mielonej ostrej papryki (lub więcej) | |
pieprz | |
sól | |
olej rzepakowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: