Smażonka z wieprzowiny

Smażonka z wieprzowiny

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wieprzowina

    50 dag
  • cebula

    1 sztuka duża
  • smalec

    3 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wieprzowinę umyć, osuszyć i pokroić w grubą kostkę, przyprawić do smaku solą, pieprzem i ziołami. W garnku rozpuścić smalec i poddusić w nim mięso do miękkości podlewając wodą i dodając pokrojoną w półplasterki cebulkę.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

m1monika

16.01.2014 10:58
lubię takie jedzonko :-)

IKrakowianka

17.09.2013 19:56
proste i pyszne

kielcok1

11.12.2011 20:52
fajna

kasiaw

17.09.2011 20:53
bardzo smaczne

rakow2

04.05.2011 15:56
super

pioge7

06.03.2011 09:39
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat