grilowany melon w bekonie

grilowany melon w bekonie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jogurt naturalny

    3 łyzki
  • miód płynny

    2 łyżki
  • melon gallo bez skóry i pestek

    1 szt.
  • brkon w plastrach

    10 szt.
  • majonez tradycyjny

    2 łyzki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Majonez połączyć z miodem i jogurtem. Melon pokroić na 10 kawałków. Każdy owinąć w plasterek bekonu i smażyć na grillu. Podawać z sosem majonezowym.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

misia53

12.10.2010 14:14
W mojej kuchni melon to rzadkość ,moze więc trzeba to zmienić.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat