Składniki:
filet z pangi | 70 dag |
sok z 2 cytryn | |
masło | 2 łyzkli |
cebule | 3 szt |
miód | 3 łyzki |
rodzynki | 10 dag |
olej | 3 łyzki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
wino czerwone wytrawne | 200 ml |
kapusta czerwona | 1 kg |
Pieprz biały mielony Prymat | |
sól |
filet z pangi | 70 dag |
sok z 2 cytryn | |
masło | 2 łyzkli |
cebule | 3 szt |
miód | 3 łyzki |
rodzynki | 10 dag |
olej | 3 łyzki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
wino czerwone wytrawne | 200 ml |
kapusta czerwona | 1 kg |
Pieprz biały mielony Prymat | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: