Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rurki z szynki i sera

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser feta 10 dag
pomidory 10 dag
sałata
pietruszka
szczypiorek
czosnek 2 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Rurki z szynki i sera

Szynkę pokroić na szerokie plastry. Ser wymieszać z pietruszką, szczypiorkiem. Wycisnąć czosnek i dodać do sera. Przyprawić solą czosnkową Prymat i pieprzem Prymat. Tak przygotowaną masę porozkładać na plastry szynki, spiąć je wykałaczką. Przygotowane w ten sposób rurki osmażyć z dwóch stron. Położyć na listki sałatę, wokół przyozdobić pomidorami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bogusiaz 22.08.2012 09:23
w moim guście i smaku
Małgorzata106 14.05.2012 21:48
super
Margo1 28.04.2011 12:35
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak