Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Indyk w galarecie

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wywar z drobiu 3 szklanki
wino czerwone 1/2 szklanki
Żelatyna wieprzowa Prymat 3-4 łyżki
sałata 8-10 liści
indyk 75 filet z indyka

Przepis i sposób przygotowania na: Indyk w galarecie

Indyka pokroić na plasterki. Wino wymieszać z wywarem drobiowym i rozpuszczoną żelatyną. Sałatę ułożyć na półmiskach, na sałacie ułożyć plasterki indyka, posypać zieleniną, zalać galaretą i odstawić do stężenia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ankaryba 30.08.2013 07:40
mi smakuje :-)
IKrakowianka 08.01.2013 22:44
super
kielcok1 11.12.2011 20:51
a indyk na to nie możliwe ?
rakow2
rakow2 03.05.2011 16:49
indyk to fajny ptak
pioge7 06.03.2011 09:42
doskonałe
kasiaw 10.01.2011 12:04
świetny przepis
Iwusia 25.11.2010 22:44
super przepisik :))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak