Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka w sosie majonezowym

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 2 łyżki
śmietana 2 łyżki
keczup 1 łyżka
koperek 1 łyżka
jajko ugotowane na twardo 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka w sosie majonezowym

Jajka ugotowane na twardo wystudzić, obrać ze skorupek i pokroić na pół wzdłuż. Majonez wymieszać ze śmietaną i keczupem, sosem polać ułożone na półmisku jajka, posypać posiekanym koperkiem.
RADA: żeby danie ładniej się prezentowało możemy na półmisku ułożyć kilka liści sałaty.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 07.03.2013 23:21
super pomysł na obiad lub przekąskę
kielcok1 10.12.2011 16:40
bardzo lubię chętnie bym zjadł
Wacław 01.08.2011 10:07
pyszne sniadanko !
Magdalena80 04.05.2011 23:43
tradycyjnie i smacznie
rakow2
rakow2 03.05.2011 16:50
lubię takie jaja
romanrafal
romanrafal 18.01.2011 16:42
fajne i dobre
Iwusia 25.11.2010 22:46
Lubię takie jajeczka :)
marta639 17.09.2010 18:31
Bajka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak