Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie z cebulką w musztardzie

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

matiasy 1 opakowanie
cebula 1 sztuka
musztarda 2 łyżki
chrzan 1/2 łyżeczki
śmietana 18 proc 100 ml
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie z cebulką w musztardzie

Matiasy wymoczyć i odcisnąć. Cebulę pokroić w pióra i przelać wrzątkiem. Dodać od ryby. Śmietaną, chrzan, musztardę i przyprawy wymieszać. Dodać do reszty składników i wymieszać razem. Odstawić na godzinę do lodówki i podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak