Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z farszem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 6 szt
pasztet 3 plastry pieczonego domowego
por (biała część) 1 łyżka pokrojonego
sól
pieprz
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z farszem

Jajka ugotować na twardo, obrać i przekroić wzdłuż na połowy. Wyjąć żółtka.
Pasztet pokroić drobno i rozkruszyć kilka żółtek(najlepiej widelcem albo utrzeć). Dodać por, wymieszać i doprawić do smaku.
Połączyć majonezem. Przygotowany farsz nakładać na połówki jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 04.07.2017 17:32
bardzo dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak