Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z musem truskawkowym
Kroki postępowania
Smacznego :)
jaja | 5 sztuk |
mąka pszenna | 0,5 szklanki |
mąka ziemniaczana | 0,5 szklanki |
cukier | 3/4 szklanki |
proszek do pieczenia |
mleko | 0,5-0,7 litra |
jajko | 1 sztuka |
budyń waniliowy | 1 sztuka |
margaryna | 250 g |
cukier | 5 łyżek |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
truskawki | 1 kg |
galaretka truskawkowa | 3 sztuki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyzki |
truskawki świeże | |
galaretka truskawkowa | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: