Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z rybą wędzoną

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
ryba wędzona 30 dag
masło 5 dag
galareta rybna 10 dag
sałata 5 liści
rzodkiewka 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z rybą wędzoną

Rybną galaretę przygotować. Ugotowane na twardo i obrane jajka przekroić wzdłuż na połówki, wyjąć z nich żółtka. Kawałki ryby należy posiekać. Żółtka rozetrzeć widelcem, dodać miękkie masło i wszystko, razem z rybą dokładnie wymieszać, przyprawić do smaku. Masą rybną napełniać połówki jajek. Układać na półmisku, przybrać liśćmi sałaty, rzodkiewką, zalać galaretą rybną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 24.09.2013 21:20
Super jajeczka
IKrakowianka 29.08.2013 19:32
smaczna propozycja
ankaryba 27.08.2013 08:23
to coś dla mnie :-)
aginaa 24.01.2012 17:19
pyszne
kasiaw 04.05.2011 21:18
smaczne i łatwe
rakow2
rakow2 02.05.2011 16:43
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak