Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Piersi z indyka z mozzarellą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser mozarella 1 szt
szpinak świeży lub mrożony 1 szt
czosnek 2 ząbki
śmietana 12%

Przepis i sposób przygotowania na: Piersi z indyka z mozzarellą

Szpinak usmażyć na maśle z czosnkiem, zagęścić śmietaną. Tak przyrządzony szpinak zmieszać z mozarellą. Przyprawić solą, ziołami prowansalskimi Prymat, bazylią Prymat, oregano Prymat. Pierś z indyka rozbić tłuczkiem, pokroić na mniejsze filety: przyprawić przyprawą do kurczaka Prymat. Położyć na nią farsz i zawinąć w rulonik, spiąć wykałaczką, dusić na patelni pod przykryciem, polewając od czasu do czasu winem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Roman5 14.09.2010 23:14
szybkie danie z alk hihih

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak