Piersi z indyka z mozzarellą

Piersi z indyka z mozzarellą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser mozarella

    1 szt
  • szpinak świeży lub mrożony

    1 szt
  • czosnek

    2 ząbki
  • śmietana 12%

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szpinak usmażyć na maśle z czosnkiem, zagęścić śmietaną. Tak przyrządzony szpinak zmieszać z mozarellą. Przyprawić solą, ziołami prowansalskimi Prymat, bazylią Prymat, oregano Prymat. Pierś z indyka rozbić tłuczkiem, pokroić na mniejsze filety: przyprawić przyprawą do kurczaka Prymat. Położyć na nią farsz i zawinąć w rulonik, spiąć wykałaczką, dusić na patelni pod przykryciem, polewając od czasu do czasu winem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Roman5

14.09.2010 23:14
szybkie danie z alk hihih

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat