Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka drobiowa z cebulką

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 2 sztuki
wątróbka 1 kg
masło 1/2 kostki

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka drobiowa z cebulką

Cebule obrać i pokroić w plasterki, podsmażyć ją na maśle. Wątróbkę umyć, osuszyć, pokroić w plasterki i dodać do cebuli, podsmażyć, pod koniec smażenia oprószyć solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 30.10.2013 21:14
bardzo lubię
kielcok1 09.12.2011 11:25
super
agnieszka214 25.07.2011 08:50
apetyczne
gosia561 03.05.2011 14:27
taką lubię najbardziej
rakow2
rakow2 01.05.2011 16:55
bardzo lubię wątróbkę
jasiek 18.04.2011 10:12
ale ładnie wygląda
Iwusia 18.11.2010 12:51
ja też lubię wątróbkę drobiową :D
grasylwia 05.09.2010 23:53
uwielbiam watróbkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak