Przepis i sposób przygotowania na: Pierożki z waniliowym serem i brzoskwiniami
Kroki postępowania
Podawać polane rumianym masłem i oprószone cukrem.
mąka tortowa | 2 szklanki |
mąka kukurydziana | 1 szkl |
jajko | 1 szt |
kefir | 1 szklanka |
masło | 1 łyżka |
woda gorąca | 0,5 szklanki |
sól do smaku |
ser biały | 25 dag |
cukier waniliowy | 1 łyżka ( z ziarenkami wanilii) |
brzoskwinie w puszce | 1 szt |
cukier | do smaku |
masło klarowane | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: