Przepis i sposób przygotowania na: Korzenne bajaderki z bakaliami
Kroki postępowania
Tak przygotowane bajaderki schłodzić w lodówce lub odłożyć na 1-2 godziny w chłodne miejsce.
Ciasto: | 25 dag ciasto piernikowe czerstwe |
serek mascarpone | 20 dag |
kakao | 2 łyżki |
skórka pomarańczowa kandyzowana | 2 łyżki |
wiórki kokosowe | 3-4 łyżki |
bakalie | 1 szkl mieszanka studencka |
alkohol | 3-4 łyżki |
cukier puder | opcjonalnie |
wiórki kokosowe | |
kakao do posypania | słodkie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: