Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z jabłkiem
Suszone grzyby umyć i dodać do gulaszu z pieczarkami pokrojonymi w plastry(pieczarki można poddusić na maśle).
Doprawić do smaku i dusić do miękkości.
mięso wieprzowe | ok60 dag |
cebula | 2 szt |
marchew | 1 szt |
grzyby suszone | ok 5 kapeluszy |
pieczarki | 6-8 szt |
jabłka | 1/2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
sól | |
pieprz | 5-6 ziaren |
olej | |
pieprz | ziołowy |
masło |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: