Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mintaj z grila z pietruszką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z mintaja 1
natka pietruszki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
masło 1 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Mintaj z grila z pietruszką

filet kładziemy na foli aluminiowej i dajemy dużo pieprzu (najlepiej świeżo mielony) i soli. rybke obkładamy gałązkami pietruszki i na wierzch kładziemy masło. Dokładnie zawijamy tak aby tłuszcz nie wyciekł i grilujemy ok 1 godziny. Przed podaniem jesli ktos nie lubi pietruszke odrzucamy, ale pozostaje całkiem odmienny smak rybki:)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

calliope 19.05.2012 09:55
pyszna rybka :)
Papryczka 08.11.2011 17:43
dobre
Mati13 27.12.2010 22:11
super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak