Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka na rukoli, z arbuzem i serem feta

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser feta 250 g
arbuz żółty 250 g
rukola 1 opakowanie
miód 2 łyżki
Musztarda francuska Prymat 1 łyżka
oliwa 50 ml
pieprz czerwony

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka na rukoli, z arbuzem i serem feta

Rukolę rozłożyłem na półmisku, na niej pokrojone w kostkę : ser feta i arbuz.

Sos : wymieszałem oliwę z oliwek z miodem i musztarda francuską.

Sałatkę polałem tak przygotowanym sosem, posypałem kolorowym pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak