Przepis i sposób przygotowania na: KAPUŚNIAK
Ziemniaki kroimy w kostkę. Wkładamy do garnka i dodajemy liść laurowy i przyprawę w kostce.
Gdy ziemniaki zmiękną dodajemy czosnek roztarty z sola.
Przed podaniem dodajemy posiekaną zieleninę.
kapusta biała | 50 dag |
cebula | 5 dag |
wędzony boczek | 10 dag |
woda | 2 litry |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
kostka rosołowa | 2 |
ziemniaki | 20 dag |
czosnek | 2 ząbki |
zielenina | 20 dag |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: