Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Placuszki ryżowo-bananowe

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

woda 1 szklanka
mąka ryżowa 1 szklanka
banan 1 sztuka
olej kokosowy do smażenia

Porada

Można na mleku (np.roślinnym)

Przepis i sposób przygotowania na: Placuszki ryżowo-bananowe

Banana rozgnieść widelcem lub zblendować z wodą. Dodać resztę składników i dokładnie wymieszać.
Smażymy dłużej z obu stron na niewielkiej ilości oleju.
Podajemy z dżemem lub syropem klonowym

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 15.06.2017 19:52
pyszne placuszki
jagoda5913 14.06.2017 00:41
fajne placuszki
Wafelek2601 13.06.2017 23:55
Bardzo dobre
Róża1 13.06.2017 22:28
bardzo ciekawy pomysł !!!!!!!!!!!
dodi 13.06.2017 22:14
Fajne placuszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak