Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

JAJKA FASZEROWANE MUSZTARDĄ FRANCUSKĄ

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Podstawowe

jajko 8
natka pietruszki 1/2 pęczka
masło 4 łyżki
Musztarda francuska Prymat łyżka

Dodatkowo

sól i pieprz
kiełki rzodkiewki do dekoracji
rzodkiewka do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: JAJKA FASZEROWANE MUSZTARDĄ FRANCUSKĄ

Jajka gotuję na twardo.
Wydrążam żółtka, miksuję na gładką masę z musztardą, masłem i pietruszką, następnie doprawiam do smaku solą i pieprzem.
Jajka faszeruję pastą, dekoruję kiełkami oraz kawałkami rzodkiewki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdalenaIC 13.06.2017 17:29
Pysznie :)
Ewa Wojtaszko 13.06.2017 14:15
bardzo dobre
Madzai 13.06.2017 14:05
pyszności!
bertpvd 13.06.2017 13:36
idealne jajeczka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak