Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

WIOSENNY TWARÓG Z BURAKIEM I RZODKIEWKĄ

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Podstawowe

twaróg półtłusty 275 g
jogurt naturalny mały
rzodkiewka pęczek
szczypiorek pęczek
burak kawałek

Dodatkowo

sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: WIOSENNY TWARÓG Z BURAKIEM I RZODKIEWKĄ

Twaróg rozgniatam, dokładnie łączę z jogurtem.
Rzodkiewkę, buraka i szczypiorek bardzo drobno siekam, dodaję do twarogu, dokładnie mieszam.
Całość doprawiam do smaku solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 13.06.2017 21:11
super twarożek
benka 13.06.2017 18:44
Świetny twarożek.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak