Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanki z dodatkami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 15 dag
ser żółty 10 dag
masło 2 łyżki
oliwa 2 łyżki
sól do smaku
pomidor 1 sztuka
ogórek sałatkowy 1 sztuka
ogórek kwaszony 2 sztuki
keczup
bagietka

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanki z dodatkami

Bagietki przekroić na pół wzdłuż, posmarować je masłem i ułożyć na blaszce. Pieczarki oczyścić i pokroić w plasterki, poddusić je na oliwie doprawiając do smaku solą i pieprzem. Tak przygotowane pieczarki ułożyć na bagietkach, posypać startym na tarce jarzynowej serem i zapiec. Na zapiekankach układać plasterki pomidora, ogórka. Całość polać keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 05.12.2013 16:50
TO coś dla mnie
IKrakowianka 17.09.2012 15:57
Coś na super kolację
ilka_86 27.06.2012 19:31
smaczne danie
Hanna11 20.01.2012 22:42
pyszne zapiekanki
banditka 02.09.2010 09:19
fajne :)
Margo1 29.08.2010 12:12
pyszne są
anja3107 29.08.2010 11:46
pychota
Iwusia 29.08.2010 00:39
mniam :) zapiekanki wyglądają przepysznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak