Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

JAJECZNICA WIOSENNA

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 5 SZT
mleko 1/2 SZKLANKI
DROBIOWA WĘDLINKA 2 PLASTERKI
pomidor 1 SZT
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: JAJECZNICA WIOSENNA

JAJA WYBIĆ DO NACZYNIA, WĘDLINKĘ POKROIĆ NA DROBNE PASECZKI, POMIDORKA ZETRZEĆ NA TARCE O GRUBYCH OCZKACH, MLEKO I PRZYPRAWY, WSZYSTKO UBIĆ TRZEPACZKĄ DO UZYSKANIA PĘCHERZYKÓW POWIETRZA, SMAŻYĆ NA PATELNI Z ODROBINĄ OLEJU.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 09.07.2013 10:59
fantastyczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak